сряда, 18 май 2016 г.

Фризери Либхер - цени и интересни предложения

Традиционно, на пазара на хладилна техника има едно неписано правило и то е, че фризерите са осезаемо по-скъпи от хладилниците, които се предлагат в търговската мрежа.

Фризери Либхер - цени и интересни предложения
Те попадат в друга категория уреди, която се счита за по-луксозен продукт и се смята, че не са от толкова първостепенно значение колкото самия хладилник. Това означава, че едно домакинство чувствително би влошило качеството си на живот ако не притежава хладилник, но все пак може да се справи без особени затруднения ако няма фризер.

По тази причина при фризери Либхер с цени от около 500 - 800 лева се считат за доста ниски, а на цена от около 1200 лева се предлагат по-големите и добре оборудвани фризери от среден клас.

Като цяло може да се каже, че при фризери Либхер цените започват от по-високо стъпало в сравнение с хладилниците, но от друга страна и най-скъпите уреди не са чак толкова скъпи.

При хладилниците можете да откриете и цени над 3000 лева, но за фризери Либхер цени от този левел не се срещат като цяло, дори и при уредите предназначени за поставяне в търговски обекти.

Съответно при фризерите многообразието от артикули значително отстъпва в сравнение с това при хладилниците, но за сметка на това фризерите се отличават много повече един от друг от гледна точка на възможности и дизайн.

Така например един фризер може да бъде свободно стоящ и изправе, наподобявайки хладилник, докато друг може да бъде от тип ракла и да се отличава с много по-нестандартен дизайн.

Обикновено най-интересните и добри предложения за фризери идват под формата на сравнително по-компактни и стилни уреди, които лесно могат да намерят място и да се поставят в почти вяка стая.

Фризерите обикновено не е нужно да са твърде големи, защото в повечето случаи опитът показва, че остават полу празни.

При фризери Либхер цени в по-високия диапазон могат да се видят именно при уредите  от тип ракла, като причините за това са точно по-големия капацитет и по-висока вместимост, което значително завишава сумата, за която уредите се предлагат.

Ако сте купували хладилник, може и да сте забелязали, че при хладилниците важи същото, а именно, че по-малките уреди са по-изгодни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар