сряда, 1 юни 2016 г.

Liebherr - гарантия за качество

Хладилниците Liebherr завладяха българския пазар и се превърнаха в любими на няколко поколения български семейства от различни слоеве на обществото. От най-заможните до хората с най-ограничени възможности, всеки намира сред моделите на Liebherr онова, от което се нуждае за своето жилище.

гаранция за качество от Либхер
И как иначе - Liebherr предлага чудесни цени, отлично качество и разбира се надеждна Liebherr гарантия, която покрива поддръжката за вашия уред за дълго време след като сте го купили. Всичко това е напълно достатъчно за да накара хората да се привлекат от високото качество и усещане за надеждност, които една от най-утвърдените немски марки носи със себе си.

Действително, гаранцията играе доста сериозна роля в това хората да заложат на марката. Все пак все уред понякога се разваля и това е нещо естествено, което трудно може да се подмине. Ето защо всеки иска да има надежден сервиз, който да поеме нужната отговорност и решителни действия когато това е необходимо.

Обикновено Liebherr гарантията обхваща период от няколко години, който може значително да варира според качеството и цената на уреда. Традиционно по-новите модели се произвеждат по начин, който предполага и по-продължителен гаранционен срок, тъй като и вероятността за възникване на повреда с всяко следващо поколение хладилници се занижава.

При някои модели на Liebherr гарантията може да достигне до десет години, макар че толкова дълъг гаранционен срок все още е рядкост и преобладават по-кратките срокове от време. И все пак много хора споделят, че при Liebherr няма значение колко е дълъг гаранционния срок, просто защото уредите не се развалят.

Колкото и хубаво да звучи, това е твърде оптимистично и е продиктувано от големия брой доволни клиенти. Разбира се, качеството не може да се постави под съмнение, но в техниката никога не може всичко да е съвършено и понякога се случват и по-сериозни повреди.

Ако и с вашия уред Liebherr се случи повреда, хладилникът ще бъде отговорно взет от вашия дом, отнесен за ремонт, а след това върнат за възможно най-кратко време и готов за работа. За щастие, повечето повреди обикновено са дребни и лесни за отстраняване, а това отнема съвсем естествено и по-малко време. За да се уверите обаче в истинското качество на Liebherr, просто трябва да притежавате такъв уред у дома.

Няма коментари:

Публикуване на коментар