понеделник, 6 юни 2016 г.

Liebherr CP 4003 отвътре

Хладилникът модел Liebherr CP 4003 днес завладя пазара и се превърна в един от най-продаваните хладилници в България. Описват го като класически уред и казват за него, че ако човек търси хладилник и не знае от какво се нуждае, тогава Liebherr CP 4003 е идеалното възможно решение.

Да не говорим и за цената, която за тези му параметри и качества е несравнима с всички останали уреди на пазара. Но какво представлява уредът от вътре? Това ще видим на кратко в следващите редове за да са на ясно потребителите какво купуват.

LED осветление


Liebherr CP 4003 отвътре
Изключителното качество на LED осветлението на Liebherr CP 4003 позволява изключително удобно ползване на хладилника и бързо откриване на всичко, което търсите вътре. Светлината е бяла и дава много детайлен образ на всичко във фризера. За улеснение, светлината се излъчва и отгоре, и отдолу, така че в уреда е светло и няма начин нещо да остане незабелязано.

Прозрачни рафтове


Прозрачните рафтове позволяват на светлината лесно и безпрепятствено да достига до всяко ъгълче на уреда. Тя преминава с присъщата и острота през всеки от тях достигайки до всеки продукт в хладилника.

Удобно разположение


Рафтовете на Liebherr CP 4003 са разположени по специално изчислен начин, който предполага максимално използване на цялото пространство на уреда от вътре. Височината на рафтовете и техният брой са резултат от прецизни изчисления, целта на които е всеки сантиметър на Liebherr CP 4003 да влезе в максимално потребление.

Кутиите за пресни плодове и зеленчуци


Кутиите за пресни плодове и зеленчуци в долната част на хладилника са оформени така, че да имат максимално голяма вместимост. Те също така позволяват да се отварят и затварят леко и да се приплъзват елегантно дори и когато са натоварени с голямо количество плодове и зеленчуци.

Вратата


Вратата на Liebherr CP 4003 е снабдена с голям брой рафтове и отделения, на които могат да се съхраняват яйца, консерви, буркани, напитки и други подобни, но без това да създава риск нещо да падне при отваряне. Освен това вратата може да понесе голямо натоварване и без да има каквото и да било отражение върху уреда.

Фризер


Вътрешността на фризера е изработена на същия принцип като тази на хладилното отделение. Пространството е оптимизирано, има три отделни чекмеджета, което позволява лесно разделяне на продуктите по групи и без да се смесват - плодове и зеленчуци, месо и други подобни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар