събота, 14 май 2016 г.

Фризер Либхер - какъв уред да изберем?

Ако сте се спрели на фризер Либхер, значи сте направили добре информиран избор и искате да получите колкото се може повече на колкото е възможно по-ниска и достъпна цена.

Фризер Либхер - какъв уред да изберем?

Дилемите при избора на хладилник Либхер са доста и понякога е трудно да направим конкретния избор.

И все пак има няколко неща, за които основно трябва да помислите преди покупка на фризер Либхер за да сте сигурни, че взимате точно това, което ви трябва.

С ръчно размразяване

Ако си падате по класиката, тогава за вас е идеалният избор да се спрете на фризер Либхер с ръчно размразяване.

Изискванията за поддръжка не са толкова големи колкото си мислите. Просто веднъж в годината ще трябва да размразявате и почиствате уреда.

Предимството е, че при спиране на тока в уреда ще има достатъчно лед за да могат продуктите ви да се запазят в добро състояние за по-дълго време.

С функция no frost

Ако се спрете на фризер Либхер с функция no frost, това означава, че за вас удобството е преди всичко. Този тип уреди не се нуждаят от размразяване.

Обикновено те са много удобни за ползване и единствената грижа, която изискват е да ги почистите от време на време.

Друго тяхно качество е, че запазват вкуса на храната по-добър и за по-дълго време, защото не покриват замръзналите храни с лед.

Свободно стоящ

Изборът на свободно стоящ фризер Либхер говори за това, че собствениците имат естетически изисквания и освен това желаят да спестят от жилищната площ.

Обикновено тези уреди заемат по-малко пространство, а според височината си могат да имат и доста голям капацитет.

Интересно е това, че понякога дори и ако са вградени в хладилник, някои модели на фризер Либхер имат доста голям капацитет.

Легнал

Легналите модели фризер Либхер могат да бъдат полезни както за използване у дома, така и за нуждите на бизнеса.

Недостатъкът им при домашно използване е по-голямата площ, която заемат, както и външният им вид, който не винаги е достатъчно естетичен.

Понякога те трудно се вписват в домашния интериор, ето защо биват често поставяни в килери, на терасата или в мазата на къщата.

Предимството им е, че имат много голям капацитет и това ги прави подходящи за хранителни магазини и други подобни търговски обекти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар