понеделник, 6 юни 2016 г.

Liebherr CP 3523 е най-евтиният уред от висок клас

Ако търсите уред, който да има всичко, ако се нуждаете от хладилник, който да има висок клас и да не е лишен от никакви екстри, ако търсите удобство във всяко отношение, но едновременно с това не желаете или нямате възможност да похарчите по-голяма сума пари за хладилник, то уредът Liebherr CP 3523 е точно това, което ви трябва.

Liebherr CP 3523 най-евтиният в класа си
Нека да започнем с цената, която в различните търговски обекти варира, но най-често е около 1100 лева средно. С тази цена, хладилник Liebherr CP 3523 е далеч от евтините и бюджетни уреди на пазара.

Излишно е да споменаваме, че можете да откриете и хладилник за 300 лева, ако разбира се това е целта ви. От Liebherr CP 3523 няма как да очаквате толкова ниска цена, но тук има една особеност - за разлика от тези уреди Liebherr CP 3523 си има всичко.

Хладилниците с толкова много екстри и с толкова много възможности не рядко се предлагат на много по-високи цени и не рядко достигат до около 2000 или повече лева. Liebherr CP 3523 предлага всичко това само на половин цена и със същото качество.

Достатъчно е само да погледнете фризера. Фризери с толкова големи размери в търговската мрежа понякога достигат и цялостната цена на хладилник Liebherr CP 3523 и то само за да получите един фризер.

При Liebherr CP 3523 фризерът е само добавка към един високоефективен уред. Но какъв уред само - висок 182 сантиметра и с огромен капацитет да поеме продукти за едно цяло многочленно семейство и то без да изглежда претъпкан!

Фризерът е с ръчно размразяване, което се смята за по-предпочитаната опция от много хора с класически възгледи. Разбира се, уредите no frost също си имат своите поддръжници, но Liebherr CP 3523 в това отношение залага на класиката.

Но не си мислете, че изборът на класическо ръчно размразяване на производителите е някакъв трик за намаляване на цената - това не е така. Уредът предлага този начин на размразяване просто защото търсенето на този тип уреди все още е по-голямо.

Освен това когато говорим за хладилник енергиен клас А++ това би трябвало да е достатъчно сериозно убеждение, че не стоите пред посредствен уред, а към нещо създадено с много прецизност и желание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар