понеделник, 16 май 2016 г.

Предимството да изберем фризер Liebherr no frost

Моделите фризер Liebherr с функция no frost са нещо, което се появи на пазара през последните няколко години.

Предимството да изберем фризер Liebherr no frost
Макар че тези уреди вече са добре познати за много хора, не са малко и онези, за които ползите от избора на Liebherr no frost не са съвсем ясни.

Ако и за вас не е ясно какво е предимството да изберете фризер Liebherr no frost, ние ще ви разясним какво точно представляват тези уреди.

От своя страна, вие ще прецените дали търсите точно това или ще се задоволите с класически уред с ръчно размразяване.

Основното предимство да си купите фризер Liebherr с функция no frost е разбира се голямото удобство.

По този начин веднъж за винаги ще забравите досадното претрупване с лед, което ви кара да размразявате фризер поне веднъж всяка година.

С това разбира се не отпада напълно нуждата да се грижите за своя уред. Просто ще трябва да правите само едно - да го почиствате.

Самото почистване се прави лесно, а процедурата не отнема повече от пет минути. Достатъчно е единствено да почистите вътре старателно за да не се появяват необичайни и неприятни миризми.

Лед обаче няма да се трупа и това ще ви спести доста работа, защото обикновено едно размразяване на фризера продължава средно около 24 часа и отнема половината уикенд когато настъпи време за това.

Липсата на лед обаче не е единственото предимство, което идва с избора на фризер Liebherr с функция no frost.

Една от допълнителните ползи е в това, че съхраняваните във фризера хранителни продукти по-добре ще съхранят своите вкусови качества.

Това се дължи на факта, че в класическите уреди се формира заскрежен слой, който макар че изглежда като малка подробност, всъщност разваля вкуса и аромата на храните.

Това се случва при контакт между леда и повърхността на продуктите. При уредите no frost това няма как да стане.

Заедно с многото предимства няма как да се отрече и това, че идват и някои недостатъци.
Така например много хора твърдят, че ако имате избор, по-добре да се спрете на класически фризер Liebherr, защото така уредът няма да изсушава толкова много хранителните продукти вътре.

Подобни твърдения обаче са само в сферата на догатките, защото все пак фризерът поддържа храната замразена, а когато е замразена тя нама как да изсъхне.

Може би единствения истински недостатък при избора на фризер Liebherr от този тип е, че цената може да е доста по-висока.

Това по-ново поколение уреди все още се срещат по-рядко от класическите модели с ръчно размразяване.

По тази причина няма как да се отрече, че цената им все още не е толкова атрактивна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар