вторник, 14 юни 2016 г.

Подробности около гаранцията на Liebherr

Гаранцията е много важен момент, на който трябва да се обърне специално внимание при покупка на хладилник. Това важи и за хладилниците Liebherr. Човек винаги пазарува с нагласата, че на него няма да му се наложи да ползва гаранцията на своя уред, но в резултат в някой хубав и слънчев ден може да се наложи да ползвате именно тази услуга, макар че не сте предполагали. Ето защо е добре да знаете как и кога може да стане това.

Кои типове повреди се покриват от гаранцията на Liebherr?


Либхер - подробности около гаранцията
Ако имате хладилник от прословутата немска марка и ви интересува какъв тип повреди покрива вашата Liebherr гарантия, трябва да знаете, че на нея може да се разчита за много широк спектър от повреди и технически проблеми, които могат да са от най-различно естество.

Кога не мога да разчитам на Liebherr гаранцията?


Съвсем естествено, не можете да разчитате на своята Liebherr гарантия ако уредът е повреден в резултат от неправилно използване и ако именно вие сте причината за повредата. В такъв случай уредът ще се поправи за ваша сметка, дори и ако гаранцията е на средата на срока си.

Илюзията за повреда…


Понякога в потребителите се появява илюзията, че с уреда нещо не е наред, когато всъщност всичко си функционира съвсем нормално. Много често хората решават, че уредът е твърде шумен или отделя лоша миризма, като понякога това може да са прсто внушения от страна на по-чувствителни или нервни потребители. В такива случаи много често от гаранционния сервиз на Liebherr се отзовават и констатират, че всъщност всичко е наред.

Как ще се уреди транспорта?


Както е и при покупка на хладилник, ако вашият уред Liebherr се повреди, вие нямате ангажимент с това да го транспортирате до където и да било. Всичко се организира от Liebherr и в това влизат както откарването на уреда до сервиз, така и до връщането му до вашия дом след това със специален транспорт.

Винаги ли уредът се откарва?


Не, има много случаи, при които техниците могат да установят малка повреда и разбира се тогава тя може да бъде отстранена за няколко минути на място. Обикновено уредите се откарват в сервтиз при по-сериозни повреди, както и в случаите, в които уредът трябва да бъде тестван поради това, че той дава някакви странни и трудно обясними отклонения от нормалната работа и функциониране. В такива случаи вашата Liebherr гаранция покрива това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар