събота, 14 май 2016 г.

Фризери Либхер - предимствата на класическия уред

Марката Либхер е извървяла много дълъг път от създаването си в Германия през средата на 20-ти век до наши дни. Несъмнено сред най-популярните продукти, които тя създава са хладилниците и разбира се фризери Либхер.

Фризери Либхер - предимствата на класическия уред

Днес фризерите на популярната немска марка са считани за едни от най-добрите на българския, на европейския, а дори и на световния пазар. В това няма съмнение, а и все пак уредите са немски, което само по себе си е достатъчно за да убеди дори и най-скептичните.

Но макар че вече фризери Либхер са се доказали на пазара категорично, все още е много трудно да се направи правилния избор, защото само по себе си огромното разнообразие ни най-малко не ни улеснява.

Специалистите съветват, че ако нямаме някакви ясно осъзнати и специфични изисквания, то най-добре да се доверим на класическите фризери Либхер и да заложим на именно такъв тип уред.

Класическите фризери Либхер предлагат най-добри цени. Те традиционно могат да бъдат много по-евтини от един дори съвсем обикновен хладилник, така че ниските цени не бива да ви изненадват и плашат. Това е съвсем нормално и дори един луксозен фризер може да струва по-малко от обикновен хладилник.

При класическите фризери Либхер има и някои интересни особености, като например това, че те са с класическо ръчно размразяване, а това е много важен момент, който не бива да се подминава. Уредите с класическо ръчно размразяване могат да бъдат доста по-надеждни в случай на прекъсване на електроенергията.

Така например, ако токът по някаква причина прекъсне и уредът остане без подаване на електрическа енергия, при фризери Либхер с класическо размразяване в уреда ще има лед, който ще позволи температурата да остане ниска за по-дълго време, докато при другите уреди, които са с функция no frost, храната във фризера бързо ще започне да се размразява и ще трябва много бързо да бъде сготвена преди да се е развалила.

Класическият уред на фризери Либхер е подходящ за хората, които по някаква причина не притежават комбиниран хладилник с фризер, където да съхраняват пресните плодове, зеленчуци и месо за по-дълго време.

И все пак, специалистите съветват, че ако сега се нанасяте в ново жилище или правите пълна подмяна на уредите у дома, най-доброто решение е да заложите на комбиниран хладилник с голям фризер. Фризери Либхер независимо дали са под формата на свободно стоящ уред или като добавка към хладилник, са считани за най-доброто решение на пазара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар